´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

To små kapsler Romega® hver dag!

Martin Helseth velger Romega

For mange er nok Martin Helseth mest kjent som en av Norges beste roere, men visste du at han også er en ivrig havrydder på fritiden? Alene har han ryddet godt over 6 tonn med søppel fra havbunnen i Norge. Det som begynte som et frivillig prosjekt på fritiden, har nå gitt han rollen som klimaambassadør i EU. Det å være under havoverflaten kan være risikofullt, og da er det viktig at fokuset er på rett sted.

"Som roer og fridykker er det viktig for meg å mentalt være til stede i jobben jeg skal gjøre. Jeg tar to små kapsler Romega hver dag, som er et godt valg for hjernehelsen min."

Hva er Romega®?

  • Forsket frem og utviklet i Ørsta på Sunnmøre, og er utviklet av Arctic Bioscience som har forsket på lipider i over 20 år. 
  • Det eneste kosttilskuddet på det norske markedet som er foredlet fra silderogn.
  • En naturlig rik kilde til omega-3-fettsyren DHA, som bidrar til at hjernen skal opprettholde sine normale funksjoner.
  • En enkel rutine for en sunn hverdag - for deg som tenker litt ekstra på slikt!

Spesielt for din hjernehelse

Om du spiser for lite fet fisk, det vil si mindre enn 2-3 ganger i uken, så kan det være lurt å ta et tilskudd som gir deg omega-3. Om du i tillegg er opptatt av å bevare god hjernehelse, så kan Romega® være det riktige omega-3-kosttilskuddet for deg.

Romega® er en naturlig rik kilde til DHA. Kun to små kapsler inneholder 320 mg DHA, og i tillegg er DHA i Romega bundet til fosfolipider på samme måte som DHA i hjernen din. Det er dette som skiller Romega fra andre omega-3-kosttilskudd på markedet.

Prøv Romega - for en langsiktig investering i hjernen.

Vil du vite mer?

Les mer om omega-3-fettsyren DHA her

Les mer om fordelene med fosfolipider her 

Les om våre kunder sine erfaringer her 

Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Kun to små kapsler Romega inneholder hele 320 mg DHA.