´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Omega-3 kapsler på  frokostbord

7 tips til deg som ofte glemmer din daglige omega-3

Har du lett for å glemme å ta din daglige dose med omega-3? Det er du nok ikke alene om! Enten du er ny bruker av et omega-3-kosttilskudd, eller anser deg selv som «veteran», så er det ikke utenkelig at du innimellom opplever å glemme det viktige tilskuddet. Dersom du nettopp har begynt å bruke et omega-3-tilskudd, for eksempel Romega, kan det være ekstra vanskelig å huske å ta de små kapslene hver eneste dag. Derfor har vi samlet sammen syv tips som kan gjøre det enklere for deg å huske din Romega - hver dag, hele året!

1. Ta omega-3-tilskuddet på et fast tidspunkt

Tar du Romega på kveldstid eller om morgenen? Det er opp til deg selv når på dagen du velger å ta kapslene, så lenge du gjør det til samme tidspunkt hver dag. Dersom du gjør noe til samme tid hver dag, vil du etter hvert skape en rutine. Når rutinen er innarbeidet vil dette gå av seg selv. Å etablere en daglig rutine er kanskje den enkleste måten å huske din omega-3 på.

2. La boksen være synlig

Flytt boksen ut fra skapet og la den være synlig til enhver tid. Romega må ikke stå i kjøleskapet så lenge boksen ikke står i direkte sollys. Vi vet at flere oppbevarer boksen i et kjøkkenskap, men om du har lett for å glemme å ta kapslene når de står vekkgjemt kan det være lurt å plassere boksen på kjøkkenbenken i stedet. Da vil den være synlig og minne deg på å ta kapslene hver dag.

3. Sett boksen et strategisk sted

Om du ikke ønsker at boksen skal være synlig på kjøkkenbenken kan det være et godt alternativ å plassere den et annet strategisk sted. Om du oppbevarer den i kjøleskapet kan det være lurt å sette den ved siden av melken, flytt den fra krydderskapet til kjøkkenskapet der du oppbevarer vannglass, eller sett den fremst i skapet slik at den alltid er lett tilgjengelig.

4. Ta boksen frem som en del av et felles måltid

Sett Romega-boksen frem på frokostbordet som en del av frokosten, eller på middagsbordet som en del av middagen. Slik blir det enklere for både store og små å huske sin daglige omega-3. Del ut til alle rundt bordet, og se til at alle som vil får i seg omega-3.

Omega-3 på frokostbordet

5. På reise? Legg kapslene en lur plass

Om du av en eller annen grunn må avvike fra din daglige rutine, kan det være lurt å opparbeide seg en rutine mens man er på reis. Legg Romega-boksen i toalettvesken, i en sokk som du planlegger å bruke dagen etter, eller et annet sted som du garantert vil komme over i løpet av dagen.

6. Sett boksen på arbeidspulten

Om du er student eller jobber på kontor til daglig, kan det være lurt å plassere boksen lett tilgjengelig på arbeidspulten. Ta Romega som det første du gjør når du ankommer kontoret, eller innfør en Romega-rutine under lunsjen.

7. Opprett et abonnement på Romega

Når rutinen er automatisert og inntaket av omega-3 går av seg selv, så kan det likevel være andre grunner til at omega-3-inntaket uteblir. Plutselig er boksen tom, og for mange kan det gå en stund før et nytt innkjøp er gjennomført. Mange kan nok oppleve det som en utfordring å stadig måtte huske på å kjøpe omega-3 fra butikken. Er du en av dem? Et abonnement hos Romega kan løse dette problemet. 

Med et abonnement hos Romega vil du få tilsendt nye bokser jevnt og trutt. Midt i en travel hverdag kan det være greit å vite at noen ting går av seg selv. Abonnerer du på Romega vil du ha færre ting å måtte tenkte på, og samtidig være trygg på at du alltid har tilgang på din daglige dose omega-3.

Omega-3 kapsler

Vi håper disse tipsene vil bidra til at du enklere får i deg din daglige omega-3. Etter hvert vil rutinene gå av seg selv, og kroppen din vil da takke deg for det.


Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® 180-kapsler

Intropris kun 249 NOK

Påfølgende forsendelser blir levert hver 3.måned for kun 498 NOK

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får halv pris på første forsendelse, og betaler kun kr 249. Som abonnent får du faste forsendelser hver 3.måned for kun kr 498., portofritt tilsendt ( kr 166 pr.mnd)

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du
angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har
du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får du automatisk et gratis og
uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket via e-post eller telefon.