´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Kjærestepar i solnedgang på Flø

Møt hverdagen med havets krefter

Havet er kanskje verdens mest kraftfulle ressurs. Sånn umiddelbart er det lett å forbinde havets krefter med bølger som slår mot land, sterke havstrømmer og rusket vær. Ikke minst er havet forbundet med transport, mat og maritime næringer. Man kan oppleve havets krefter fra så mangt, deriblant fra Romega.

Vi lanserte nylig vår første reklamefilm, hvor vi har forsøkt å belyse nettopp havets krefter. I reklamefilmen opplever man havets krefter fra Roppestranda på Flø, fra fuglefjellet på Runde og fra frokostbordet til en småbarnsfamilie på Sunnmøre.

En jente og en gutt krangler ved frokostbordet

En reklamefilm fra hjemtraktene 

Da det ble klart at vi skulle lage Romega’s første reklamefilm var det naturlig at dette ble gjort på Sunnmøre. Romega er forsket frem og utviklet i Ørsta, og Sunnmøre i seg selv står som et tydelig fundament til merkevaren. 

Mann som løper på stranden

Norges fantastiske kystlinje

Ifølge tall fra SSB (2013) er Norges samlede kystlinje, med alle fjorder og bukter, verdens nest lengste bak Canada. Norge råder over havområder som er seks ganger større enn landområdene. Her snakker vi om store områder med enorme krefter. 

Kysten utenfor Sunnmøre fyller en markant del av kystlinjen. Havet er friskt, med et mylder av liv. Ikke minst har silda vist seg å stortrives her. Norsk vårgytende sild legger hvert år et teppe av rogn på havbunnen utenfor Mørekysten, som et av få områder i landet. De kraftige havstrømmene frakter sildelarver langt nord til Baretshavet, før silda returnerer vestover igjen.

Omega-3 fra Møre

Romega er ekstrahert fra silderogn fra norsk vårgytende sild. Silda som foredles i Romega er fisket langs norskekysten, og store mengder blir hentet fra havet utenfor Mørekysten. Ørsta har lange tradisjoner innen sildefiske, og havet har i lang tid vært grunnlag for noen av de viktigste næringene lokalt. Romega er altså ikke bare forsket frem på Sunnmøre, men også store deler av råstoffet blir hentet fra havet utenfor Mørekysten.  

Bilder fra reklamefilmen

Et kosttilskudd for hele familien

Hverdagen er ulik for oss alle. Vi er i ulike livssituasjoner, har forskjellige interesser og behov. Men vi har alle godt av omega-3, uavhengig av hvor i livet man er. 

Silderogn er et fantastisk råstoff. Det inneholder alle næringsstoffer silda trenger for å utvikle seg presist. Vi har tatt vare på næringsstoffer fra silderogna, og med Romega kan de bli en del av din hverdag. Romega er for hele familien, hver dag.

Opplev havets krefter med Romega!

Produktbilde av Romega og levende lys

Referanser: 
Statistisk sentralbyrå (2013). Oversikt over geografiske forhold. Statistisk årbok 2013. Hentet 17.11.20 fra https://www.ssb.no/a/aarbok/kart/i.html

Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.