´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Romega omega-3 kapsler

Slik ble idéen om Romega til

Lurer du på hvordan Romega ble til? Gründer, Hogne Hallaråker, forteller med sine egne ord om hva som la grunnlag for idéen om et kosttilskudd som er basert på fiskeegg.

Tanken om Romega ble til på bakgrunn av fiskelarver

Da jeg startet denne reisen og grunnla Arctic Nutrition i 2011 sammen med Jan Rammereit og Harald Nordal i Ørsta, var det på bakgrunn av svært interessante resultater jeg tidligere hadde fått i forsøk med omega-3-fosfolipider og marine fiskelarver.

Nøkkelen ligger i omega-3-fosfolipider

Under utviklingen av kveiteoppdretten så vi at disse larvene ofte hadde utfordringer med feilutvikling av skjelett, øyne, farge og adferd. Forsøkene viste at feilutviklingen hos disse larvene ble redusert med over 90% da vi tilsatte et produkt, som vi hadde utviklet på laboratoriet i Hovdebygda, til maten som ble gitt til disse larvene.

Den eneste forskjellen i maten var at fettet vi tilsatte var rikt på omega-3 bundet i en spesiell form som kalles fosfolipider. Tidligere var det kun blitt brukt vanlig omega-3 fra triglyserider.

Fosfolipider finnes naturlig i menneskekroppen

Fosfolipider er en svært viktig komponent i alle cellemembraner hos både dyr og planter. Det er viktig at kvaliteten på membranen er god, slik at næringsstoffer, avfallsstoffer og gasser kan passere inn og ut av cellen på en god måte. Nøkkelen til den gode funksjonen ligger i at de rette fettsyrene, kallet for DHA og EPA, er direkte bundet i fosfolipidet, slik vi også finner det i
cellemembranen.

Disse fosfolipidene, som finnes i store mengder i fiskeegg, er ideelle for fisk og fiskelarver. Spørsmålet var da om de er like nyttige for andre dyr og mennesker? Svaret er ja, og her kan du lese mer om våre erfaringer med omega-3 fra silderogn.

Gründer av Romega Hogne Hallaråker

Skrevet av Hogne Hallaråker
Gründer og fagansvarlig for Romega.


Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.