icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Slik oppbevarer du Romega

Slik oppbevarer du Romega


En naturlig del av ferierutinen

Endelig har sommeren kommet til Norge og fellesferien står for tur. Selv om det viktigste er å kose seg litt ekstra i ferien, er det en rutine som bør bli med inn i feriemodus. Nemlig din daglige Romega. Husk derfor å ta med deg Romega, uansett hvor reisen din går i sommer.

Hvordan skal du oppbevare Romega?

Det går helt fint å ta med seg Romega på farten. Boksen kan trygt oppbevares i romtemperatur, det vil si under 25℃, og plassert vekk fra sterkt sollys. Foretrukket oppbevaring etter åpning er likevel i kjøleskap da dette hindrer utvikling av lukt og smak over tid. Et lite tips er å ta ut kapslene du trenger på tur over i en mindre boks/beholder. Dette tar både mindre plass og boksen din kan stå oppbevart i kjøleskap til du kommer tilbake.

På frokostbordet året rundt

Fra gammelt av har det blitt anbefalt å ta tilskudd av fiskeolje i måneder som inneholder bokstaven R, fra september til april.1 Denne huskeregelen ble til på bakgrunn av behovet vårt for vitamin D i vinterhalvåret. I dag vet vi imidlertid mer om omega-3 fettsyrene DHA og EPA, og viktigheten av disse næringsstoffene året rundt.

Romega på frokostbord

Hvor reiser Romega boksen i sommer?

I år er det er duket for Norgesferie og vi vil benytte sjansen til å dele våre beste reisetips med dere. Våre ansatte skal på ferie rundt om i Norge, og har selvfølgelig med seg Romega på tur. Klarer du å se hvor boksen befinner seg? Da kan du være med i trekningen av fine premier. Konkurransen foregår på Instagram, så følg med kontoen vår @romeganorge.

(1) Norsk Helseinformatikk (2017). Vitamin D i vinterhalvåret. Hentet 01.07.20 fra https://nhi.no/kosthold/ernaring/Vitamin-D-i-vinterhalvaret/

 


Eldre innlegg Nyere innlegg