icon-account icon-glass
Rabattkoden “intro50” gir -50% på første kjøp ✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt
Slik oppbevarer du Romega

Slik oppbevarer du Romega


En naturlig del av ferierutinen

Endelig har sommeren kommet til Norge og fellesferien står for tur. Selv om det viktigste er å kose seg litt ekstra i ferien, er det en rutine som bør bli med inn i feriemodus. Nemlig din daglige Romega. Husk derfor å ta med deg Romega, uansett hvor reisen din går i sommer.

Hvordan skal du oppbevare Romega?

Det går helt fint å ta med seg Romega på farten. Boksen kan trygt oppbevares i romtemperatur, det vil si under 25℃, og plassert vekk fra sterkt sollys. Foretrukket oppbevaring etter åpning er likevel i kjøleskap da dette hindrer utvikling av lukt og smak over tid. Et lite tips er å ta ut kapslene du trenger på tur over i en mindre boks/beholder. Dette tar både mindre plass og boksen din kan stå oppbevart i kjøleskap til du kommer tilbake.

På frokostbordet året rundt

Fra gammelt av har det blitt anbefalt å ta tilskudd av fiskeolje i måneder som inneholder bokstaven R, fra september til april.1 Denne huskeregelen ble til på bakgrunn av behovet vårt for vitamin D i vinterhalvåret. I dag vet vi imidlertid mer om omega-3 fettsyrene DHA og EPA, og viktigheten av disse næringsstoffene året rundt.

Romega på frokostbord

Hvor reiser Romega boksen i sommer?

I år er det er duket for Norgesferie og vi vil benytte sjansen til å dele våre beste reisetips med dere. Våre ansatte skal på ferie rundt om i Norge, og har selvfølgelig med seg Romega på tur. Klarer du å se hvor boksen befinner seg? Da kan du være med i trekningen av fine premier. Konkurransen foregår på Instagram, så følg med kontoen vår @romeganorge.

(1) Norsk Helseinformatikk (2017). Vitamin D i vinterhalvåret. Hentet 01.07.20 fra https://nhi.no/kosthold/ernaring/Vitamin-D-i-vinterhalvaret/

 


Eldre innlegg Nyere innlegg