icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Romega og omega-3 kapsler

Slik oppbevarer du Romega

Er Romega en del av din daglige rutine? Da kan det være greit å vite hvordan du bør oppbevare Romega-boksen for at kapslene skal bevares best mulig. Om du så skal på ferie, er hjemme eller på hytta - så kan det alltid være greit å følge disse tipsene.

Hvordan skal du oppbevare Romega?

Det går helt fint å ta med seg Romega på farten. Boksen kan trygt oppbevares i romtemperatur, det vil si under 25℃, og plassert vekk fra sterkt sollys. Foretrukket oppbevaring etter åpning er likevel i kjøleskap da dette hindrer utvikling av lukt og smak over tid.

Et lite tips er å ta ut kapslene du trenger på tur over i en mindre boks/beholder. Dette tar både mindre plass og boksen din kan stå oppbevart i kjøleskap til du kommer tilbake.

Omega-3 på frokostbordet året rundt

Fra gammelt av har det blitt anbefalt å ta tilskudd av fiskeolje i måneder som inneholder bokstaven R, fra september til april.1 Denne huskeregelen ble til på bakgrunn av behovet vårt for vitamin D i vinterhalvåret. I dag vet vi imidlertid mer om omega-3 fettsyrene DHA og EPA, og viktigheten av disse næringsstoffene året rundt.

(1) Norsk Helseinformatikk (2017). Vitamin D i vinterhalvåret. Hentet 01.07.20 fra https://nhi.no/kosthold/ernaring/Vitamin-D-i-vinterhalvaret/ 

Older Post Newer Post

Romega® Hjerne

149,00 NOK

Levering hver 2 måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen.
For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema