icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Romega og omega-3 kapsler

Slik oppbevarer du Romega

Er Romega en del av din daglige rutine? Da kan det være greit å vite hvordan du bør oppbevare Romega-boksen for at kapslene skal bevares best mulig. Om du så skal på ferie, er hjemme eller på hytta - så kan det alltid være greit å følge disse tipsene.

Hvordan skal du oppbevare Romega?

Det går helt fint å ta med seg Romega på farten. Boksen kan trygt oppbevares i romtemperatur, det vil si under 25℃, og plassert vekk fra sterkt sollys. Foretrukket oppbevaring etter åpning er likevel i kjøleskap da dette hindrer utvikling av lukt og smak over tid.

Et lite tips er å ta ut kapslene du trenger på tur over i en mindre boks/beholder. Dette tar både mindre plass og boksen din kan stå oppbevart i kjøleskap til du kommer tilbake.

Omega-3 på frokostbordet året rundt

Fra gammelt av har det blitt anbefalt å ta tilskudd av fiskeolje i måneder som inneholder bokstaven R, fra september til april.1 Denne huskeregelen ble til på bakgrunn av behovet vårt for vitamin D i vinterhalvåret. I dag vet vi imidlertid mer om omega-3 fettsyrene DHA og EPA, og viktigheten av disse næringsstoffene året rundt.

(1) Norsk Helseinformatikk (2017). Vitamin D i vinterhalvåret. Hentet 01.07.20 fra https://nhi.no/kosthold/ernaring/Vitamin-D-i-vinterhalvaret/ 

Eldre innlegg Nyere innlegg