´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Ta vare på hjernen

Har du noen gang tenkt over hvor mange tanker du har i løpet av en dag? Hjernen er en hardtarbeidende tankemaskin som sørger for at du kan leve et liv med fantasier, drømmer, kunnskap og bevegelse. Derfor er det lurt å ta godt vare på den. Det kan du gjøre ved å sørge for at du spiser nok mat som inneholder omega-3-fettsyren DHA.

Romega og kapsler

Spiser du fisk 2-3 ganger i uken? 

Kan små grep i hverdagen gjøre godt for hjernehelsen din? Omega-3-fettsyren DHA er viktig for hjernen fordi den bidrar til å opprettholde hjernens normale funksjon. Den viktigste kilden til DHA er fet fisk og annen sjømat. Et enkelt grep er derfor å spise nok fisk til hverdags. 

Fet fisk er den beste kilden til DHA, derfor anbefaler norske helsemyndigheter at man spiser fisk to til tre ganger i uken, og at fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild, står på menyen én til to av disse dagene.

Mange nordmenn får ikke nok DHA

Dessverre spiser mange nordmenn mindre fisk enn det som er anbefalt. Tilskudd av omega-3 som er rikt på DHA, som Romega, kan være en god måte å få et tilstrekkelig inntak på. Kun to små kapsler Romega hver dag gir deg nok DHA for at hjernen skal kunne opprettholde sin normale funksjon. 

Les mer om DHA her.

Bilde av makrell

Du har 6000 tanker i løpet av en dag

Så hvor mange tanker har du egentlig i løpet av en dag? Ved å se på mønstre i hjernemålinger som har fått kallenavnet tankeormer, har forskere i Canada funnet ut at et menneske i gjennomsnitt har over 6000 tanker hver eneste dag. Her kan du lese mer om denne viktige oppdagelsen.   

Olje fra silderogn er bra for hjernen din

Romega inneholder skånsomt foredlede næringsstoffer fra rognen til norsk, bærekraftig fisket sild. Silderogn er en naturlig rik kilde til DHA-fosfolipider, som er den samme typen fett som finnes i hjernen din. 

Godt opptak av DHA fra silderogn 

I Romega finnes DHA som fosfolipider fra silderogn. DHA fra silderogn har bedre opptak enn DHA fra en del andre kilder, for eksempel fiskeolje. Dette bidrar til et effektivt opptak av DHA i kroppen, til fordel for deg som ønsker å bevare god hjernehelse hele livet. 

DHA fra flere andre kosttilskudd må ofte «bygges om» til et fosfolipid i kroppen før den kan settes inn i cellemembraner. Les mer om fosfolipider her. 

Bilde av skrivebøker, bøker og Romega

Kortreist omega-3 fra Ørsta på Sunnmøre 

Romega er forsket frem og utviklet i Ørsta på Sunnmøre. Vi i Arctic Bioscience har forsket på lipider i over 20 år, og Romega er et resultat av det. 

Romega er faktisk det eneste kosttilskuddet på det norske markedet som inneholder olje fra silderogn. Vi behandler dette unike råstoffet med så høy respekt at vi har utviklet vår egen patenterte teknologi for å skånsomt ta ut de sunne fettstoffene fra silderognen.

Resultatet av dette er Romega, små delikate kapsler rike på omega-3-fettsyrer for å ivareta helsen.

«Da vi startet utviklingen av Romega visste vi at silderogn inneholder næringsstoffer som er gunstige for kroppen. For eksempel har oljen et høyt innhold av fosfolipidbasert DHA, som gjennom mange publikasjoner er godt dokumentert for flere områder. Inntak av denne fettsyren er viktig for å kunne bevare den normale funksjonen til blant annet hjernen.»*
Hogne Hallaråker, Romega-gründer 

Hånd som plukker opp en Romega-kapsel

Vil du prøve Romega? 

Med et abonnement hos Romega vil du få tilsendt nye bokser jevnt og trutt. Midt i en travel hverdag kan det være greit å vite at noen ting går av seg selv. Romega leveres rett hjem i postkassen din, du får alltid fri frakt og det er ingen bindingstid. 

Bruk rabattkoden "hjerne" og betal kun 50,- for din første forsendelse. En levering inneholder to måneders forbruk, og leveres hver andre måned. Ordinær pris på resterende ordre er 398,-. 

Gjør et godt valg for hjernen, prøv Romega!

Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Kun to små kapsler Romega inneholder hele 320 mg DHA.